MedWatch

Bortvist Dandrit-chef tilbage i folden

To måneder efter Dandrits topchef blev fyret, har den nye hovedaktionær, Pandora-milliardæren René Sindlev, hevet ham tilbage igen trods tidligere meget lidt flatterende bemærkninger om hans evner.

Eric Leire har været en noget usædvanlig proces igennem de sidste par måneder. Først blev han fyret fra sin post som adm. direktør fra det stormombruste biotekselskab Dandrit. Den fyring inkluderede også et millionkrav fra bestyrelsen. I de to måneder der er gået siden, har selskabet i midlertidig fået en ny hovedaktionær, og han har sat gang i en oprydning i selskabet, og det inkluderer at få Eric Leire tilbage til folden.

Det skriver Børsen.

Beslutningen er noget overraskende, specielt fordi René Sindlev har udtalt sig meget lidt flatterende om Eric Leires evner. Tidligere lød det, at han "intet mindre har bevist, at han er fuldkommen indkompetent". Efter han er gået fra mindretals- til hovedaktionær har piben dog fået en anden lyd.

"Efter at have mødt Eric (Leire, red.) og haft indgående samtaler med ham, så måtte jeg bare konstatere, at det ikke var der, problemet til de manglende resultater lå," siger René Sindlev.

Selskabet arbejder på en vaccine mod tarmkræft, men har haft problemer med at skaffe de nødvendige resultater og har også stået i kapitalrejsningsproblemer. Efter René Sindlev er blevet hovedaktionær, udgør han også bestyrelsen sammen med Torben Bjørn Christensen fra det tidligere bestyrelseshold, der også har sagt god for at Eric Leire kommer tilbage på topposten i Dandrit. Det er på trods af, at han sammen med N.E Nielsen og Aldo Pedersen var med til at fyre Eric Leire for illoyal adfærd for to måneder siden.

Pandora-milliardær skyder millioner i Dandrit

Bortvist Dandrit-direktør får ny bestyrelsespost

Milliardærklubben bliver smidt ud af Dandrit

Forsiden lige nu

Reuters: Kinesere vil købe J&J's diabetesforretning

Amerikanske Johnson & Johnson kan være på vej til at sælge sin forretning for diabetesudstyr for godt 24 mia. kr., efter flere kinesiske aktører ifølge Reuters har vist interesse i at overtage forretningsdelen.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier