MedWatch

Bortvist Dandrit-chef tilbage i folden

To måneder efter Dandrits topchef blev fyret, har den nye hovedaktionær, Pandora-milliardæren René Sindlev, hevet ham tilbage igen trods tidligere meget lidt flatterende bemærkninger om hans evner.

væk ud udskifte udskiftning fyring skifte afsked afskedigelse
Foto: Colourbox

Eric Leire har været en noget usædvanlig proces igennem de sidste par måneder. Først blev han fyret fra sin post som adm. direktør fra det stormombruste biotekselskab Dandrit. Den fyring inkluderede også et millionkrav fra bestyrelsen. I de to måneder der er gået siden, har selskabet i midlertidig fået en ny hovedaktionær, og han har sat gang i en oprydning i selskabet, og det inkluderer at få Eric Leire tilbage til folden.

Det skriver Børsen.

Beslutningen er noget overraskende, specielt fordi René Sindlev har udtalt sig meget lidt flatterende om Eric Leires evner. Tidligere lød det, at han "intet mindre har bevist, at han er fuldkommen indkompetent". Efter han er gået fra mindretals- til hovedaktionær har piben dog fået en anden lyd.

"Efter at have mødt Eric (Leire, red.) og haft indgående samtaler med ham, så måtte jeg bare konstatere, at det ikke var der, problemet til de manglende resultater lå," siger René Sindlev.

Selskabet arbejder på en vaccine mod tarmkræft, men har haft problemer med at skaffe de nødvendige resultater og har også stået i kapitalrejsningsproblemer. Efter René Sindlev er blevet hovedaktionær, udgør han også bestyrelsen sammen med Torben Bjørn Christensen fra det tidligere bestyrelseshold, der også har sagt god for at Eric Leire kommer tilbage på topposten i Dandrit. Det er på trods af, at han sammen med N.E Nielsen og Aldo Pedersen var med til at fyre Eric Leire for illoyal adfærd for to måneder siden.

Pandora-milliardær skyder millioner i Dandrit

Bortvist Dandrit-direktør får ny bestyrelsespost

Milliardærklubben bliver smidt ud af Dandrit

Forsiden lige nu

Storbank ser lys fremtid for Coloplast

Medicokoncernen Coloplast har fået genskabt markedets optimisme omkring virksomheden, men der er langt mere at komme efter, vurderer den norske storbank DNB.

Lars Rebien breder Novo-fondens milliarder ud: "Det er vores mandat"

Under Lars Rebien Sørensens formandskab vil Novo Nordisk Fonden favne bredere end hidtil. Datalogi, it, bred naturvidenskab, sociale formål, humanitære formål og bæredygtige fødevarer bliver større indsatsområder. Det sker ud fra en overordnet devise om at forbedre sundheden i Danmark.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier