MedWatch

Pandora-milliardær skyder millioner i Dandrit

Biotekselskabet Dandrit har endelig fået en tiltrængt kapitalindsprøjtning. Det betyder også udrensning i ledelsen og blandt investorerne, tæller en stribe rigmænd fra den såkaldte 'milliardærklub'.

Pandora-milliardæren René Sindlev har skudt 25 mio. kr. i Dandrit og taget kontrollen over biotekselskabet, skriver Børsen. Det kommer ovenpå en langtrukken kamp for at rejse akut tiltrængt kapital.

Som led i redningsplanen for biotekselskabet og en betingelse fra René Sindlev er det slut for den kulørte erhvervsmand Aldo Petersen som adm. direktør og den tidligere Amagerbank-formand N.E. Nielsen som bestyrelsensformand for Dandrit, og René Sindlev han bedt Ole Abildgaard og Mark Szigethy om at sælge deres aktier.

Både Ole Abildgaard, Mark Szigethy og Aldo Petersen var medlemmer af investeringsklubben 'milliardærklubben', der blev stiftet af Peter Forchhammer.

Planen er nu at flytte Dandrit fra en lille amerikansk børs uden likviditet over til Nasdaq inden udgangen af 2017. Derudover skal "en af verdens førende kræftforskere" hjælpe Dandrit fremad - navnet er indtil videre hemmeligt.

"Dandrit bygger på en 15 år gammel teknologi, man ikke kunne forære væk. Nu bygger vi en ny teknologi ovenpå, og så bliver det banebrydende," siger René Sindlev til Børsen.

Bortvist Dandrit-direktør får ny bestyrelsespost

Brøndby-ejer har millioner i klemme i Dandrit

Milliardærklubben bliver smidt ud af Dandrit

 

Forsiden lige nu

Reuters: Kinesere vil købe J&J's diabetesforretning

Amerikanske Johnson & Johnson kan være på vej til at sælge sin forretning for diabetesudstyr for godt 24 mia. kr., efter flere kinesiske aktører ifølge Reuters har vist interesse i at overtage forretningsdelen.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier