MedWatch

Bavarian-møder trækker politiske spor

Sundhedsministeren skal nu forholde sig til, om det danske biologiske beredskabslager er tilstrækkeligt. Det sker, efter flere politiske udvalg har haft møde med Bavarian Nordic, der håber, at dets koppevaccine kan blive en del af et nyt forsvarsforlig.  

Danske Bavarian Nordic har haft held med at skabe politisk fokus om Danmarks biologiske beredskabslager i forbindelse med et koppeudbrud som biologisk terror. I hvert fald skal sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) nu forholde sig til det danske koppevaccineberedskab. Det sker efter Bavarian Nordic - der har udviklet koppevaccinen Imvanex - har fået foretræde for henholdsvis Folketingets forsvarsudvalg og igen den 4. maj, hvor der var foretræde for sundheds- og ældreudvalget.

 Bavarian håber på koppevaccine i nyt forsvarsforlig 

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier