MedWatch

Bavarian håber på koppevaccine i nyt forsvarsforlig

Danske Bavarian Nordic har på det seneste haft mulighed for at fremme dets koppevaccine Imvanex over for de danske politikere. Selskabet håber, at vaccinen bliver en del af det kommende forsvarsforlig som en opgradering af det biologiske beredskab.

Foto: Bavarian Nordic

Det nuværende biologiske beredskabslager i forbindelse med et koppeudbrud er både forældet, utilstrækkeligt og desuden fyldt med bivirkninger.

Sådan lød budskabet fra Bavarian Nordic, der ved to lejligheder inden for den seneste måneds tid har haft mulighed for at overbevise de danske politikere om, at det nuværende koppelager, som har ligget ude på Statens Serumsinsitut de sidste 50 år, langt fra er godt nok, hvis Danmark bliver ramt af et koppeudbrud i forbindelse med biologisk terror.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier