MedWatch

Frankrig vælger sin spidskandidat til EMA-kamp

Den franske regering havde otte kandidater til, hvor det Europæiske Lægemiddelagentur kunne ligge. Efter en evaluering er Frankrig nu klar med sit bud på, hvilken by der skal overtage EMA fra London.

BRUXELLES

Endnu en kandidat har meldt sig til at overtage det Europæiske Lægemiddelagentur, når det flytter fra London i forbindelse med briternes udtræden af EU. Frankrig har nemlig valgt at pege på Lille som sit bud på, hvor det knap 900 mand store agentur skal ligge fremover.

Det oplyser regeringen i en pressemeddelelse.

Oprindeligt havde Frankrig otte kandidatbyer, som gerne ville tiltrække agenturet, men efter en undersøgelse af de forskellige byer, har man fra officielt hold valgt at pege på Lille.

Lille er langt langt fra den eneste kandidat. Blandt andet har Danmark, Sverige, Spanien, Frankrig, Holland, Italien, Polen, Finland, Rumænien og Belgien vist deres interesse for at få agenturet.

Forsiden lige nu

Reuters: Kinesere vil købe J&J's diabetesforretning

Amerikanske Johnson & Johnson kan være på vej til at sælge sin forretning for diabetesudstyr for godt 24 mia. kr., efter flere kinesiske aktører ifølge Reuters har vist interesse i at overtage forretningsdelen.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier