MedWatch

Senderovitz: "Selvom vi ikke får EMA, vinder vi alle sammen alligevel"

Hos Lægemiddelstyrelsen arbejder man i øjeblikket benhårdt på at få det europæiske lægemiddelagentur til Danmark. Men selvom det ikke sker, er der alligevel en del af hente som konsekvens af briternes forestående farvel til EU.

Foto: Lægemiddelstyrelsen PR

Hvis det skulle være gået nogens næse forbi, så arbejder man i Danmark fra regeringens side i øjeblikket på at få det europæiske lægemiddelagentur, European Medicines Agency (EMA), til København, nu hvor Storbritannien, der i øjeblikket huser agenturet, har valgt, at landet forlader det europæiske samarbejde.

Og i det spil er den danske lægemiddelstyrelse en afgørende brik. For en af de vigtige kriterier, som alle peger på, er, at det nye værtslands nationale lægemiddelstyrelse skal være i stand til at understøtte EMA’s arbejde.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier