MedWatch

Nu ruller Bagger-Sørensens life science-millioner ind

Efter flere år med underskud er der nu overskud hos Bagger-Sørensens life science venturearm Vecata Invest efter et frasalg af et porteføljeselskab sidste år. Direktøren håber på et nyt salg i år.

For første gang kan Bagger-Sørensens ventureselskab Vecata Invest fremvise sorte tal på bundlinjen. Det viser det netop offentliggjorte årsregnskab for venturearmen.

Tilbage i august sidste år blev porteføljeselskabet Scandinavian Micro Biodevices (SMB) solgt for 536 mio. kr. (80 mio. dollars). Vecata Invest var hovedaktionær med en ejerandel på mellem 20 og 24,99 pct., ifølge BIQ. Her har man fået en ”betydelig fortjeneste”, lyder det i regnskabet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier