MedWatch

Bagger-Sørensens venturearm skuffer

Det går ikke som håbet med Bagger-Sørensens life science-investeringer. Dog har man ikke mistet tiltroen til porteføljeselskaberne, og man forventer profitable exits allerede i år.

Foto: Colourbox

Der er fortsat tocifret millionunderskud i Vecata Invest A/S, der er ejet af Bagger-Sørensen. Investeringsselskabet, der varetager Bagger-Sørensen-koncernens investeringer i venturesegmentet, lider under, at det endnu ikke er lykkes at foretage et exit af et af de otte porteføljeselskaber.

"Resultat i 2015 blev ikke, som vi havde håbet. Vi havde forventet profitable salg af virksomheder i 2015. Det nåede vi ikke, men vi forventer, at det vil ske i 2016," udtaler adm. direktør i Vecata Invest, Hans Henrik Eriksen, i en kommentar til årsregnskabet, der netop er blevet offentliggjort.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Snipr Biome-direktør glæder sig over FDA-særstatus

Med en fast track-status fra den amerikanske lægemiddelmyndighed, FDA, ser Snipr Biomes medstifter og adm. direktør, Christian Grøndahl, frem til mere kommunikation med lægemiddelmyndigheden om kandidaten SNIPR001, der nu potentielt også kan komme hurtigere på markedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier