MedWatch

Novo spænder investeringsarmen i 2016

Alle de forskellige tandhjul i Novo A/S kommer til at skulle placere markant større pengebeløb i 2016. Samtidig har ét område haltet efter i det forgangne år.

Foto: Colourbox

Pengebeløbene ser ud til blot at blive større og større i Novo-familien i takt med, at Novo Nordisk sørger for stadigt større pengestrømme. De forskellige enheder i investeringsarmen Novo A/S ser derfor ud til blot at skulle øge deres investeringsaktiviteter i 2016.

Starter vi med Novo Seeds, så forventer man at investere "op til 150 mio. kr. i seed-selskaber primært i Norden". Det skriver ledelsen om forventningerne til det kommende år i årsregnskabet for Novo A/S. I 2015 nåede Novo Seeds op på to nye investeringer, så der er alt andet lige tale om en betragtelig forøgelse. De samlede investeringer inklusive opfølgningsinvesteringer nåede således i 2015 "kun" op på 75 mio. kr. Novo Seeds' oprindelige plan for 2015 var således en investeringsramme på 100 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

ALK skifter topchef i Nordamerika

ALK’s amerikanske topchef, Jorge Alderete, har sagt sin stilling op efter næsten 23 år i selskabet. Som afløser har allergikoncernen udpeget en mand fra egne rækker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier