MedWatch

Rygte: Boehringer og AbbVie i cancersnak

Tyske Boehringer og amerikanske AbbVie er angiveligt ved at slå pjalterne sammen i en ny canceraftale for at styrke deres position på området.

Foto: Colourbox

En canceraftale mellem tyske Boehringer Ingelheim og amerikanske AbbVie er muligvis på trapperne. Nyhedsbureauet Bloomberg citerer anonyme kilder med kendskab til sagen, og angiveligt skulle der være tale om et signifikant partnerskab, der skal hjælpe begge selskaber til at udvide deres onkologiske forretning.

Bloomberg skriver, at en aftale muligvis bliver annonceret allerede i denne uge. En kilde peger på, at onkologi-alliancen kan være en multimilliard aftale.

Hverken talspersoner fra Boehringer eller AbbVie ønsker at kommentere oplysningerne.

Forsiden lige nu

Genmab-boss om Darzalex-prognose: Der er potentiale for en opjustering

Genmab overraskede markedet med en prognose for salget af blockbusteren Darzalex, som ligger et godt stykke over analytikernes forventninger. Topchef Jan van de Winkel kalder skudsmålet realistisk, men mener også, at der er mulighed for, at selskabets forventninger kan blive hævet senere på året.

Dansk biotekselskab vil sælge aktier for op mod 1 mia kr i USA

Det danske biotekselskab Ascendis Pharma, der er noteret på Nasdaq i USA, har annonceret planer om et nyt aktieudbud, som i yderste instans kan have en værdi på mere end 1 mia. kr. Det er den fjerde massive kapitalrejsning fra selskabet siden en børsnotering i USA i 2015

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier