MedWatch

Mannkind rygtes til salg

Det har taget hårdt på Mannkinds værdi, at Sanofi er bakket ud af insulinsamarbejde, og nu kan selskabet snart være til salg.

Foto: PR

Det gjorde ondt, da franske Sanofi først i januar kastede håndklædet i ringen i forhold til at få succes med markedsføringen af Mannkinds inhalerbare insulin, Afrezza, i USA. Mannkind fik rettighederne til Afrezza tilbage, og firmaets aktier er faldet omkring 40 procent siden. Nu overvejer Mannkind så at sætte sig selv til salg, skriver Reuters, der baserer sine oplysninger på anonyme kilder.

Ifølge dem skulle Mannkind være i gang med at undersøge mulighederne for et salg med forskellige investeringsbanker. Mannkind indgik 21. januar en udviklings- og kommercialiseringsaftale med et nyt privatejet firma, der hedder Receptor Life Sciences. Samarbejdet forkuserer på at udvikle nye inhallerbare produkter mod smerte og betændelsestilstande.

På J.P. Morgan-konferencen tidligere på måneden sagde Mannkinds nyudnævnte adm. direktør, firmaets tidligere finansdirektør, Matthew Pfeffer, at Mannkind har penge til at holde sig fint kørende til midt på året.

Balladen fortsætter i MannKind

Novo-rival opgiver inhalerbar insulin

Nu kan man få inhalerbar insulin i amerikanske apoteker

Forsiden lige nu

FDA vil lette vejen til markedet for medicin mod Alzheimers

De amerikanske lægemiddelmyndigheder vil lempe kravene til godkendelse af lægemidler mod Alzheimers, fordi forskning viser, at sygdommen indtræder tidligere end hidtil antaget. Lægemiddeludviklingen og godkendelse heraf derfor skal tilpasses derefter, mener FDA-boss Scott Gottlieb.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier