MedWatch

Balladen fortsætter i MannKind

Først valgte partneren Sanofi at trække sig fra samarbejdet med MannKind, og nu har selskabet også måttet ansætte en anden topchef end den først udpegede.

Duane M. DeSisto skulle egentlig have været adm. direktør for biotekselskabet MannKind. Han blev udpeget i december måned. Men nu må selskabet ifølge BioSpace trække det jobtilbud tilbage i stedet vende sig mod dets finansdirektør, Matthew J. Pfeffer, der bliver forfremmet.

Årsagen er, at man ikke helt havde styr på Duane M. DeSistos konkurrenceklausul, og den har DeSistos tidligere arbejdsgiver, Insulet, gjort MannKind opmærksom på. Derfor var MannKind nødt til at ændre planerne, og dermed fortsætter kvalerne for selskabet, hvor stifteren Alfred Mann havde trådt midlertidigt til, efter at den tidligere topchef Hakan Edstrom pludseligt forlod selskabet i november.

Som om det ikke skulle være nok, så valgte selskabets store partner, Sanofi, i starten af januar at annullere parternes licens- og samarbejdsaftale vedrørende det inhalerbare insulin Afrezza efter sløje salgstal.

Novo-rival opgiver inhalerbar insulin

Sanofi forventer Afrezza klar i 2015

Milliardær skifter fra diabetes til blindhed

Sanofi køber retten til inhalerbar insulin

Hvordan skal Mannkind sikre succesen?

Forsiden lige nu

Dansk biotekboss rejser 91 mio til at udfordre Novo Nordisk

Et amerikansk biotekselskab, som er grundlagt af en dansk molekylærbiolog, har rejst 91 mio. kr. til at fremme programmer inden for diabetes, fedme og fedtlever, herunder et "transformativt" diabeteslægemiddel rettet mod biologiske mål, som Novo Nordisk også arbejder med.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier