MedWatch

Indisk koncern vil spille større rolle i USA

Den indiske kopimedicinkoncern Cipla vil med afsæt i en lang række lanceringer forsøge at tage en markant større bid af det amerikanske medicinalmarked frem mod 2020.

Foto: Colourbox

Indiske Cipla kan ikke klandres for ikke at have ambitioner. Generikaselskabet vil ifølge FiercePharmaAsia med udgangspunkt i en lang række lanceringer udvide sin markedsandel på det amerikanske marked, så man i 2020 når op på en fjerdedel af markedet.

Selskabet har således planer om at tildele flere F&U-ressourcer specifikt til Nordamerika, hvor man har store forventninger indenfor især det respiratoriske område, onkologi og HIV.

Overfor investorer oplyste Cipla, at man i øjeblikket har 200 lægemidler under udvikling, hvoraf top-50 har potentialet til at indbringe selskabet mere end 30 mia. dollars i indtjening. Endvidere fortalte man, at man har planer om at indsende mellem 10 og 15 ansøgninger til FDA på nye generikalægemidler.

Indisk medicingigant styrker sin position i USA

Kopikæmpe i indisk infight med Novartis

Indere lancerer kopi af GSK-blockbuster

Forsiden lige nu

Ny lov skal lette amerikanernes adgang til høreapparater

En ny lov skal gøre det lettere for amerikanske borgere at få høreapparater via autoriserede audiologer i USA. Det mener to amerikanske senatorer, der netop har fremlagt lovforslaget, som kan give vand på møllen hos William Demants forretning i USA.

ALK-rivals bundlinje nærmer sig nul

Stallergenes Greer er ved at få rettet op på den negative udvikling, som virksomheden blev sendt ud i efter et produktionsstop i Frankrig i 2015 og 2016, og dermed er rivaliseringen med ALK i gang igen, men den kan blive udfordret af endnu et produktionsstop.

Novo Nordisks nye formand er valgt

Under Novo Nordisks generalforsamling har man sagt god for den nye bestyrelsesformand, Helge Lund, som skal afløse Göran Ando, der har siddet i bestyrelsen siden 2005

Næste uge kan byde på godt nyt for Tresiba i USA

Ifølge Handelsbanken kan Novo Nordisk i næste uge sikre sig yderligere fremdrift for Tresiba i USA, når den amerikanske lægemiddelstyrelse skal træffe en afgørelse om at opdatere indlægssedlen for midlet.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier