MedWatch

Nordea: Der er plads til endnu højere Genmab-kurs

Genmab havde noget af en himmelflugt på børsen sidste år, men ifølge Nordeas chefrådgiver kan den stadig fortsætte opad.

Foto: Genmab, PR

Aktierne i biotekselskabet Genmab har mere i sig på trods af, at aktien steg med hele 150 pct. sidste år.

Det mener chefrådgiver i Nordea Michael Borre.

"Vi ser stadig kurspotentiale i Genmab, men før du køber, skal du gøre dig klart, at der er tale om en højrisikoaktie, hvor langt hovedparten af værdien endnu udgøres af et enkelt produkt, nemlig daratumumab mod knoglemarvskræft," vurderer Michael Borre over for Ritzau Finans.

Genmab fik sidste år godkendelse af sit vigtigste lægemiddel daratumumab mod knoglemarvskræft. Produktet er allerede på markedet i USA via samarbejdspartneren Johnson & Johnson.

Genmab giver storinvestor julelys i øjnene

Endnu en milepæl i DuoBody-samarbejdet for Genmab

Nyt kræftmiddel sikrede Genmab topplacering i C20

Forsiden lige nu

Dansker til tops i Hansa Medical: "Det er meget sjovere at bygge noget op"

Søren Tulstrup sagde tirsdag ja til sit femte job som adm. direktør i medicinalindustrien, da han trådte til som topchef i svenske Hansa Medical. "Jeg kan godt lide forandringer og kraftig vækst," lyder forklaringen fra den tidligere militærmand, der gerne vil sende Hansa Medical ned ad samme sti som Amgen og Shire.

Novo Nordisk om problembarn: Vi kan gøre det til en stærk forretning

Novo Nordisks aktionærer udtrykte generelt tilfredshed med medicinalselskabet på dets generalforsamling torsdag, men flere påpegede også, at der skal ske noget med den pressede biopharm-forretning. Både topchef og bestyrelseformand har stor tro på forretningsdelen, som man ikke har nogen planer om at sælge fra.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier