MedWatch

Novo på retræte i USA-retssag

Det ser ud til, at Novo Nordisk er klar til forlig i en amerikansk sag, der kunne koste selskabet en stor erstatningsbet. Parterne forhandler i øjeblikket.

Offentligheden får sandsynligvis aldrig at vide, i hvor stor udstrækning Novo Nordisk uretmæssigt har holdt kopikonkurrenter ude af det amerikanske diabetesmarked.

Det vil formentlig også forblive en hemmelighed, hvor mange penge det har kostet amerikanske forsikringsselskaber og staten. For den erstatningssag, som nogle amerikanske indkøbere har anlagt mod Novo Nordisk, er blevet bremset, og nu forhandler parterne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Biomarin forbereder sig på europæisk godkendelse af Ascendis-konkurrent

Amerikanske Biomarin opjusterer både forventningerne til omsætningen og underskuddet i forbindelse med regnskabet for årets andet kvartal. Samtidig melder selskabets topchef, at det kommercielle team er i gang med forberedelserne til en eventuel godkendelse af Voxzogo, der kan blive en mulig konkurrent til Ascendis-kandidat.

Merck lander som ventet i andet kvartal

Medicinalselskabet Merck, kendt som MSD i Europa, har torsdag leveret et regnskab for årets andet kvartal, der i det store hele lever op til analytikeres forventninger til såvel indtjening som omsætning.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier