MedWatch

Abbott fortsætter væksten

Medico- og medicinalkoncernen Abbott kan kan notere en lille vækst i omsætningen i tredje kvartal 2013. Selskabet fastholder forventningerne til året.

Foto: Abbott/ PR

Med en samlet omsætning på tværs af divisionerne på 5,369 mia. dollar kommer Abbott styrket ud af tredje kvartal 2013 sammenlignet med samme kvartal sidste år. Det fremgår af det netop offentliggjorte regnskab, hvor den rapporterede toplinjevækst globalt landede på 2 pct. Bundlinjen viser et overskud på 966 mio. dollar efter skat.

Abbott består efter opsplitningen af Abbott Laboratories til henholdsvis Abbott og AbbVie af fire divisioner; Nutrition, Diagnostics, Established Pharmaceuticals og Medical Devices.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Biontech opretter mRNA-center i Australien

Det tyske biotekselskab Biontech, som står bag den mest udbredte vaccine mod covid-19, opretter nu et center i Australien, der både skal videreudvikle nye vacciner baseret på mRNA-teknologien samt kunne producere dem.

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 40

Zealand Pharma hentede den seneste uge 786 mio kr. gennem en rettet emission, mens biotekselskabet Biograil hev et partnerskab med den amerikanske gigant Eli Lilly i land. Og så blev der udskrevet folketingsvalg, som fik særligt ét spørgsmål til at fylde i vælgernes bevidsthed. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier