MedWatch

Stifter træder et skridt tilbage

Stifter og storaktionær i laboratorie-leverandøren In Vitro A/S, Ib Bøje Schmidt, træder et skridt ned og stopper som adm. direktør.

Foto: Colourbox

Det lille danske firma In Vitro har fået ny adm. direktør. Valget er faldet på Kim Bidsted, der overtager posten fra storaktionær og stifter Ib Bøje Schmidt. Det fremgår af en meddelelse fra Erhverv- og Selskabsstyrelsen CVR-register.

Det danske selskab, der er specialiseret i produkter til molekylærbiologi samt celle- og vævsdyrkning, har skævt regnskabsår, der sidste år løb frem til og med 30. september 2012. Dengang viste bundlinjen et mindre overskud på 66.552 kr. efter skat mod 224.984 kr. efter skat for regnskabsåret 2010/2011.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier