MedWatch

Endnu en Vivus-topfigur går

Mindre end en måned efter at den adm. direktør i amerikanske Vivus stoppede, meddeler selskabets præsident nu også, at han stopper.

Foto: Vivus/ PR

Efter at have tilbragt de sidste 20 år hos amerikanske Vivus, træder Peter Tam tilbage den 5. oktober. Selskabets tidligere COO har haft titlen præsident på visitkortet siden 2009.

Meddelelsen kommer mindre end en måned, efter at selskabets adm. direktør Anthony Zook stoppede i selskabet. Zook selv havde kun været direktør i få uger, inden han af helbredsmæssige årsager var nødt til at trække sig igen.

Selskabet har kæmpet på en række fronter i den seneste tid, da man både har oplevet et skuffende salg af dets fedmemedicin Qsymia, og samtidig har ligget i krig med et af selskabets storaktionærer.

 Ny Vivus-CEO forlader posten efter en måned

 Vivus indgår forlig i strid med storaktionær

 Skuffelserne fortsætter for fedmemedicin 

Mere fra MedWatch

KU søger chef til nyt life science-program

Københavns Universitet har indledt jagten på den programdirektør, der skal stå i spidsen for innovationsprogrammet Spark Denmark, som Novo Nordisk Fonden forleden kastede 44 mio. kr. efter for at bringe flere akademiske projekter indenfor farma, medico, sundhedsteknologi og industriel biotek til markedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier