MedWatch

Lundbeck lancerer alkoholpille i Danmark

Danmark bliver nu det 16. land, hvor Lundbeck lancerer alkoholpillen Selincro. Ifølge medicinalkoncernen har 585.000 danskere et skadeligt alkoholforbrug, hvilket vurderes at koste samfundet omkring 10 mia. kr. om året. (opdateret kl. 7.19)

Foto: Lundbeck, PR

Lundbeck har netop offentliggjort, at selskabet lancerer alkoholpillen Selincro på det danske marked fra i dag. Det sker i kølvandet på, at Sundhedsstyrelsen har afvist at give Selincro generelt tilskud. Ifølge Lundbeck selv var det forventeligt og vil ikke få indvirkning på det fremtidige salg. Lanceringen i Danmark skaber begejstring hos Lundbeck.

”Det har store menneskelige og økonomiske omkostninger, at en meget stor gruppe alkoholafhængige patienter ikke behandles. Vi har set frem til at gøre Selincro tilgængeligt for danske patienter, og vi er stolte over at kunne introducere et nyt behandlingskoncept, der giver nye muligheder for behandling af alkoholafhængige patienter,” udtaler Ole Chrintz, vicekoncerndirektør for Internationale Markeder og Europa hos Lundbeck, i meddelelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier