MedWatch

To bragt til hospitalet efter røg

Frygten for et gasudslip hos medicinalfirmaet Bavarian Nordic i Kvistgård i Nordsjælland er afblæst. I stedet har det vist sig, at en motor på taget af bygningen formentlig var årsag til, at der trængte røg ind i bygningen.

Foto: PR Bavarian

To personer er blevet bragt til sygehuset på grund af frygt for røgforgiftning, fortæller vagtchef ved Nordsjællands Politi Ole Hestbæk.

"Man har konstateret, at en elmotor på taget af virksomheden er defekt, formentlig er røgen fra motoren sluppet ind i bygningen gennem ventilationssystemet," lyder det fra vagtchefen.

"Målinger i området viser intet unormalt," fortsætter han.

Flere ambulancer blev sendt til virksomheden onsdag, fordi nogle af de ansatte havde det dårligt.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier