MedWatch

Aflurer medicinalselskaberne hinanden i det skjulte?

Medicinalselskaberne holder et skarpt øje med konkurrenterne, og aktindsigter i andre selskabers markedsføringstilladelser er interessante. Medicinalselskaberne står dog ikke ligefrem i kø for at skilte med det, viser aktindsigt.

Der kan ligge værdifuld information gemt i konkurrenternes markedsføringstilladelser. Det er dog svært entydigt at sige noget om, hvor stor en rolle aktindsigter egentlig spiller. Årsagen er, at medicinalselskaberne ikke ligefrem skilter med, hvor ofte de i virkeligheden anmoder om aktindsigt i konkurrenternes markedsføringstilladelser.

I løbet af de sidste fem år har Sundhedsstyrelsen modtaget 39 anmodninger om aktindsigt i markedsføringstilladelser fra lægemiddelvirksomheder. Det viser en opgørelse fra Sundhedsstyrelsen, som MedWatch har fået aktindsigt i. Tallet vurderes dog fra flere sider at være langt højere i praksis.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Eli Lilly får forlomme til fedmehåb hos FDA

Med en fast track status får medicinalselskabet Eli Lilly sænket behandlingstiden for sin registreringsansøgning hos FDA af lægemiddelhåbet Tirzepatid til omtrent seks måneder fra de normale ca. 10 måneder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier