MedWatch

Bavarian på vej mod koppevaccine-ordre fra USA

USA ser ud til at have fundet 100 mio. dollar, der har kurs mod Bavarian. Finansiering af kendt ordre menes således ifølge nyhedsbureau at være på plads. Kort før fondsbørsens lukketid stiger aktien med 5 pct.

Foto: PR Bavarian

Bavarian Nordic kan være på vej til at modtage endnu en ordre fra de amerikanske myndigheder på koppevaccinen Imvamune, efter at finansieringen til bestillingen efter sigende skulle være faldet på plads.

På trods af vedvarende tale om besparelser på det amerikanske statsbudget, skulle de fornødne dollar til nye koppevacciner til det amerikanske forsvar under rammeaftalen med Bavarian Nordic nemlig være faldet på plads, skriver Bloomberg News.

Dermed kan der være en ny ordre på omkring 100 mio. dollar på vej i retning af det danske selskab - formentlig i 2014, skriver nyhedsbureauet.

"Der er forlydender om, at finansieringen til en ny bestilling af koppevacciner fra de amerikanske myndigheder i 2014 er faldet på plads. Den har ikke været på plads tidligere, men det er den tilsyneladende nu på trods af snakken om besparelser," siger Kim Sejdelin, der er aktiehandler hos Jyske Bank, til Ritzau Finans.

Bavarian Nordic-aktien stiger med 5,22 pct. til 70,5 kr. torsdag eftermiddag.

 I Bavarian Nordic har bestyrelsesformand Asger Aamund ikke tvivlet på finansieringen.

  Glad Aamund: "Nu passer pengene" 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier