MedWatch

Hvad vil Genmab egentlig med medicinhåbet?

Genmab må snart uddybe, hvad biotekselskabet rent faktisk planlægger med lægemiddelhåbet daratumumab, mener analytiker i Jyske Bank. Han venter på tre snarlige begivenheder og udmeldinger.

Foto: colourbox

Tirsdag morgen meddelte Genmab, at man nu vil igangsætte et fase 2-studie med daratumumab til behandling af myelomatose. En fin, men forventet nyhed, mener analytiker i Jyske Bank Frank Hørning Andersen. Men han savner informationer om, hvad det danske biotekselskab og den belgisk-amerikanske medicinalkoncern Janssen egentlig vil med daratumumab.

Han forestiller sig, at der er potentiale for daratumumab for myelomatose i nogle af de tidligere behandlingsstadier, end det midlet i dag bliver testet i.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier