MedWatch

Topadvokat på jagt efter biotek-kapital

Den nye bestyrelsesformand for Dandrit Biotech, N. E. Nielsen, lægger ikke fingrene imellem: Hans opgave som formand er at skaffe kapital.

Foto: Niels Hougaard

Da N.E. Nielsen kort før sommerferien satte sig i formandsstolen i Dandrit Biotech gjorde han det med to formål for øje.

”Dandrit er et spændende biotekselskab med et meget spændende produkt. Som med så mange andre biotekselskaber er det nødvendigt at rejse kapital. Når jeg er blevet bedt om at træde ind i bestyrelsen her, så er det dels for at hjælpe med at foretage kapitalfremskaffelsen og dels for at lave den mest hensigtsmæssige struktur på virksomheden going forward,” siger formanden, der desuden er partner i advokatfirmaet Lett og næstformand i Brøndby IF.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier