MedWatch

Aldo Petersen overvejer amerikansk børseventyr

En ny bestyrelse med N.E. Nielsen og Aldo Petersen i spidsen i det danske biotekselskab Dandrit er i gang med at vurdere selskabets fremtid. I kølvandet på en fejlslagen fusionering med det børsnoterede DKTI overvejer man at gå på børsen i USA.

Foto: Marcus Trappaud Bjørn

Årsagen til, at advokaten N.E. Nielsen og erhvervsmanden Aldo Petersen er en del af den nye bestyrelse, der kom på plads i biotekselskabet Dandrit Biotech før sommerferien, kan meget vel være en børsnotering af virksomheden. I USA.

”Årsagen til, at jeg kom ind i selskabet, var, at jeg syntes, at det, de havde gang i, lød spændende. Årsagen til, at jeg er trådt ud igen, er, at jeg gerne ville vige pladsen for folk, der havde mere forstand på en række professionelle aspekter,” siger tidligere bestyrelsesmedlem og nuværende storaktionær Sune Olsen med henvisning til N.E. Nielsen, der bl.a. er kendt for bestyrelsesformandsposterne i Amagerbanken og Cimber Air, og Aldo Petersen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

GN vil søge om tilladelse til at sælge flagskib som otc-produkt

Dagen efter, at FDA, de amerikanske sundhedsmyndigheder, meldte sig klar med de endelige retningslinjer for salg af høreapparater i håndkøb, går GN Hearing nu i offensiven ved som det hidtil eneste danske selskab at ville søge om registrering af et af sine flagskibsprodukter - høreapparatet Jabra Enhance Plus som otc-produkt.

Lundbeck sætter ekstra skub i arbejdet med potentiel vækstmotor

Lundbeck skruer forud for en amerikansk ansøgning senere på året nu op for forberedelserne med brexpiprazol som behandling af vredesudbrud hos Alzheimers-patienter. Det sker, efter at midlet tidligere på sommeren har vist positive resultater i et fase 3-studie.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier