MedWatch

Aldo Petersen overvejer amerikansk børseventyr

En ny bestyrelse med N.E. Nielsen og Aldo Petersen i spidsen i det danske biotekselskab Dandrit er i gang med at vurdere selskabets fremtid. I kølvandet på en fejlslagen fusionering med det børsnoterede DKTI overvejer man at gå på børsen i USA.

Foto: Marcus Trappaud Bjørn

Årsagen til, at advokaten N.E. Nielsen og erhvervsmanden Aldo Petersen er en del af den nye bestyrelse, der kom på plads i biotekselskabet Dandrit Biotech før sommerferien, kan meget vel være en børsnotering af virksomheden. I USA.

”Årsagen til, at jeg kom ind i selskabet, var, at jeg syntes, at det, de havde gang i, lød spændende. Årsagen til, at jeg er trådt ud igen, er, at jeg gerne ville vige pladsen for folk, der havde mere forstand på en række professionelle aspekter,” siger tidligere bestyrelsesmedlem og nuværende storaktionær Sune Olsen med henvisning til N.E. Nielsen, der bl.a. er kendt for bestyrelsesformandsposterne i Amagerbanken og Cimber Air, og Aldo Petersen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier