MedWatch

Det koster Lundbecks ankesag

Lundbeck valgte i dag at anke den rekordstore bøde på 700 mio. kr., som selskabet har fået af EU-Kommissionen. Og det bliver langt fra en billig affære for det danske medicinalselskab.

Foto: Colourbox

Sagsomkostningerne til det, der med overvejende sandsynlighed ender med to ankesager, bliver en dyr omgang for det danske medicinalselskab. Spørgsmålet er, hvor dyrt det bliver.

”Jeg ved ikke, hvor mange penge sagsomkostningerne løber op i. Jeg har endda spurgt vores eksterne advokat om det, og han tør heller ikke gætte på det. Det afhænger også lidt af, hvor længe den kommer til at køre, hvor mange processkrifter der kommer til at være etc. Jeg håber, jeg kan holde mig under 10 mio. kr., men jeg ved det ikke,” siger Mette Carlstedt, juridisk direktør i Lundbeck, i et interview med MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier