MedWatch

Rekordstort overskud i biotekselskab

Torsten Freltoft, der netop er tiltrådt som ny adm. direktør i omstridte ChemoMetec, efterlader sin mangeårige arbejdsplads, biotekselskabet Sophion Bioscience, på toppen.

Foto: Colourbox

Biotekselskabet Sophion Bioscience, der er ejet af Biolin Scientific AB - et datterselskab i den børsnoterede svenske kapitalfond Ratos AB - kommer ud af 2012 med et rekordresultat, hvor på top- og bundlinje overgår rekordregnskabet fra 2011.

Det bliver samtidig det sidste regnskab for den mangeårige topchef Torsten Freltoft, hvis post er blevet overtaget af Morten Rytter Sunesen, der har taget det sidste skridt op. Inden Torsen Freltofts afgang var han Vice President, Global Sales and Customer Support.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier