MedWatch

Nordea super-varm på Genmab

Nordea kalder Genmab for et af Europas mest lovende biotekselskaber. Aktien stiger fra morgenstunden.

Foto: Genmab/PR

Højaktuelle Genmab, der udvikler antistoffer mod kræft, får hertil morgen et positivt skub i ryggen i kølvandet på gårsdagens regnskabsaflæggelse. Nordea kalder Genmab for et af Europas mest solide og lovende biotekselskaber.

Genmab kom efter børslukketid i går med regnskab for første halvår 2013 med et driftsresultat, der er hele 93 mio. kr. bedre end samme periode året før. Selskabet opjusterer forventningerne til både driftsresultatet og omsætningen for hele 2013.

Det får Nordea til at skrive følgende i et notat til privatkunder:

"Genmab aflagde i aftes et fornuftigt regnskab, der viser, at selskabet er godt på vej til at få sorte tal på bundlinjen. Nordea Markets fastholder anbefalingen Stærkt Køb med kursmål DKK 272. Aktien er faldet knap 25 pct. tilbage siden toppen i juni, og det ser vi som en attraktiv købsmulighed i et af Europas mest solide og lovende biotekselskaber."

Mulig ny opjustering

Aktien kan meget vel få en positiv dag i dag; kursen lå før børsåbning i 170,3 kr., men er åbnet med en stigning på omkring 4 procent.

Det er da også en meget  tilfreds Jan van de Winkel, adm. direktør i Genmab, som ser tilbage på et første halvår af 2013, der stort set kun har budt på positive nyheder. Men trods stærke data tidligere på året og kraftig toplinjevækst i både første og andet kvartal 2013 kan året sagtens nå at blive endnu bedre, mener han.

”Der er helt klart potentiale for endnu en opjustering i løbet af året," påpeger han.

 Topchefen: "Helt klart potentiale for ny opjustering"

 Genmab opjusterer forventningerne 

 

Mere fra MedWatch

Eli Lilly får forlomme til fedmehåb hos FDA

Med en fast track status får medicinalselskabet Eli Lilly sænket behandlingstiden for sin registreringsansøgning hos FDA af lægemiddelhåbet Tirzepatid til omtrent seks måneder fra de normale ca. 10 måneder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier