MedWatch

Gigants danske datter i markant fremgang

Et af verdens største selskabers lægemiddeldivision kan i Danmark notere en pæn fremgang i det seneste regnskabsår. En fremgang på andet år, der har vendt en negativ udvikling for selskabet.

Det danske datterselskab af giganten Johnson & Johnsons lægemiddeldivision, Janssen-Cilag A/S, omsatte i det seneste regnskabsår 2012 for 312,27 mio. kr.

Dermed er toplinjen steget med 11 pct. i forhold til 2011, hvor man også så en fremgang i omsætningen, der i 2010 lå på 281,21 mio. kr. Det betyder endvidere, at selskabet har formået at vende den negative udvikling, man har været inde i siden 2007, hvor omsætningen nåede op på 363,23 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier