MedWatch

Gigants danske datter i markant fremgang

Et af verdens største selskabers lægemiddeldivision kan i Danmark notere en pæn fremgang i det seneste regnskabsår. En fremgang på andet år, der har vendt en negativ udvikling for selskabet.

Det danske datterselskab af giganten Johnson & Johnsons lægemiddeldivision, Janssen-Cilag A/S, omsatte i det seneste regnskabsår 2012 for 312,27 mio. kr.

Dermed er toplinjen steget med 11 pct. i forhold til 2011, hvor man også så en fremgang i omsætningen, der i 2010 lå på 281,21 mio. kr. Det betyder endvidere, at selskabet har formået at vende den negative udvikling, man har været inde i siden 2007, hvor omsætningen nåede op på 363,23 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

GN vil søge om tilladelse til at sælge flagskib som otc-produkt

Dagen efter, at FDA, de amerikanske sundhedsmyndigheder, meldte sig klar med de endelige retningslinjer for salg af høreapparater i håndkøb, går GN Hearing nu i offensiven ved som det hidtil eneste danske selskab at ville søge om registrering af et af sine flagskibsprodukter - høreapparatet Jabra Enhance Plus som otc-produkt.

Lundbeck sætter ekstra skub i arbejdet med potentiel vækstmotor

Lundbeck skruer forud for en amerikansk ansøgning senere på året nu op for forberedelserne med brexpiprazol som behandling af vredesudbrud hos Alzheimers-patienter. Det sker, efter at midlet tidligere på sommeren har vist positive resultater i et fase 3-studie.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier