MedWatch

Direktør: Nu er vi et biotekselskab

Et dansk kontrakt-forskningsselskab har med en bevilling fra Højteknologifonden for alvor taget skiftet over mod at være et biotekselskab. Samtidig ser direktøren udfordringer og muligheder i de igangværende omvæltninger hos big pharma.

Foto: Abbott/PR

Den danske kontraktforskningvirksomhed Gubra har med en bruttofortjeneste på 13,18 mio. kr. haft en vækst i forhold til 2011 på hele 36,1 pct., og det er da også en tilfreds direktør, MedWatch fanger på telefonen.

”2012 har været et ganske udmærket år, det skal vi da ikke klage over. Det forløb meget tæt på, hvad vi havde planlagt på forhånd. En af de nye ting i 2012 var, at vi fik bevilget penge til et Højteknologifonds-projekt sammen med Københavns Universitet og Gentofte Hospital, som kører nu og nogle år frem. Det har været et år, hvor vi har brugt lidt flere ressourcer på vores egen forskning og få sat nogle projekter op her,” siger adm. direktør Niels Vrang.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier