MedWatch

Analytiker ser ingen større effekt af Tresiba-kritik

Det bliver ikke mandagens kritiske medieomtale af Novo Nordisk, der får afgørende indflydelse på aktien, men derimod en anden begivenhed, mener analytiker.

Foto: Richard Drew

Alm. Brand Markets venter ikke, at mandagens medieomtale af Novo Nordisk og sikkerheden ved Tresiba vil have nogen større effekt for aktien. Fokus vil mere begynde at rette sig mod den store diabeteskonference i USA, der begynder senere på måneden.

"Fokus rettes nu mod Tresiba og EU-godkendelse trods USA-udskydelse. Vi ser ikke den store effekt af dette. Nyhederne er dog med til at sætte fokus på den usikkerhed, der er skabt i markedet på ganske kort tid på Novos pipeline," skriver Alm. Brand Markets.

Banken beretter, at aktien i Novo Nordisk de seneste fem år er steget op til konferencen i forventningen om positivt nyt for derefter at udvikle sig fladt eller endda falde tilbage.

 Nyt angreb på endnu et Novo-produkt 

 Novo: Amerikansk storbank sænker anbefalingen 

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier