MedWatch

Analytiker ser ingen større effekt af Tresiba-kritik

Det bliver ikke mandagens kritiske medieomtale af Novo Nordisk, der får afgørende indflydelse på aktien, men derimod en anden begivenhed, mener analytiker.

Foto: Richard Drew

Alm. Brand Markets venter ikke, at mandagens medieomtale af Novo Nordisk og sikkerheden ved Tresiba vil have nogen større effekt for aktien. Fokus vil mere begynde at rette sig mod den store diabeteskonference i USA, der begynder senere på måneden.

"Fokus rettes nu mod Tresiba og EU-godkendelse trods USA-udskydelse. Vi ser ikke den store effekt af dette. Nyhederne er dog med til at sætte fokus på den usikkerhed, der er skabt i markedet på ganske kort tid på Novos pipeline," skriver Alm. Brand Markets.

Banken beretter, at aktien i Novo Nordisk de seneste fem år er steget op til konferencen i forventningen om positivt nyt for derefter at udvikle sig fladt eller endda falde tilbage.

 Nyt angreb på endnu et Novo-produkt 

  

Mere fra MedWatch

Bavarian Nordic har fundet en amerikansk produktionspartner

Den amerikanske regering har allerede købt millioner af doser af Bavarian Nordics vaccine mod abekobber, og for at kunne honorere forventeligt mange flere ordrer fra den kant, har det det danske selskab fundet og allieret sig med en amerikansk produktionspartner, ligesom man er på udkig efter kontraktproducenter i resten af verden også.

GN vil søge om tilladelse til at sælge flagskib som otc-produkt

Dagen efter, at FDA, de amerikanske sundhedsmyndigheder, meldte sig klar med de endelige retningslinjer for salg af høreapparater i håndkøb, går GN Hearing nu i offensiven ved som det hidtil eneste danske selskab at ville søge om registrering af et af sine flagskibsprodukter - høreapparatet Jabra Enhance Plus som otc-produkt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier