MedWatch

Takeda og Sanofi vil sætte gang i kinesisk salg

De to partnere Takeda og Sanofi, der konkurrerer med Novo Nordisk på diabetes-markedet, planlægger at accelerere salget i Kina.

Foto: Sanofi

Der skal fart på den omsætning i Kina, som det japanske medicinalselskab Takeda og det franske medicinalselskab Sanofi står for. De to partnere vil forsøge at få salgsraterne til at vokse, skriver den japanske avis Asahi torsdag morgen med citat fra den adm. direktør Yasuchika Hasegawa hos Takeda. Det skriver Aktiefokus.

Takeda forventer en godkendelse af Nesina på det kinesiske marked senere i år, hvilket er en såkaldt DPP-4-hæmmer til behandling af type 2 diabetes. Sanofi har rettighederne til at sælge lægemidlet på det kinesiske marked.

 Novo hyrer 100 nye medarbejdere på Kina-fabrik 

 Følg med MedWatch til Kina 

 Så meget satser dansk life science på Kina 

 

Mere fra MedWatch

Novo Nordisk afsætter yderligere en milliard i fabriksbyggeri

Novo Nordisk udvider sidste års kæmpeinvestering på 17 mia. kr. med yderligere en mia. kr. til opførslen af endnu en fabrik i Kalundborg samt udvidelse af to nuværende produktionsanlæg. Omkring 420 nye stillinger ventes nu som samlet resultat.  

Evaxion sikrer sig mulighed for at rejse 100 mio dollar

Biotekselskabet Evaxion Biotech, der arbejder med udviklingen af vacciner og immunterapi baseret på kunstig intelligens, har sikret sig muligheden for at rejse 100 mio. dollar til finansieringen af selskabets drift i tider med uro på de finansielle markeder. Rettidig omhu, lyder det fra den adm. direktør.

CHMP vil fjerne 100 kopi-midler fra det europæiske marked

Efter svindel med kliniske forsøg hos den indiske CRO Synchron Research Service anbefaler lægemiddelkomiteen CHMP under det europæiske lægemiddelagentur at suspendere markedsføringstilladelser til omkring 100 generiske lægemidler på det europæiske marked.

Ny finansdirektør vil skabe forandring hos WSA

Høreapparatkoncernen WS Audiologys nye finansdirektør, Marianne Wiinholt, er den femte af slagsen siden fusionen i starten af 2019, og kun en måned inde i hendes ansættelse varsler hun store strukturelle ændringer. 

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier