MedWatch

Følg med MedWatch til Kina

MedWatch er draget til Beijing for at komme tættere på landet i sprudlende vækst. Få her overblikket over artiklerne, der giver et dybere indblik i Kinas muligheder, mennesker og minusser.

Foto: Colourbox

Obs: Opdateres løbende

Kinas skyggesider udfordrer life science

Stål-svindlere, der kaster sig over medicinfabrikker, og en stat, der sanktionerer firmaer ved negativ omtale. Det er blot to af de mindre heldige erfaringer, som både danske og udenlandske life science-folk har gjort sig i Kina.

Læs artikel

NNE lukrerer på ny generation af medicinalfabrikker

Nye muligheder hjælper NNE Pharmaplan med at fortsætte en hastig vækst i Kina, men markedet byder også på udfordringer. For eksempel er materialerne til medicinfabrikkerne ikke altid, hvad de giver sig ud for at være.

Læs artikel  

Novo hyrer 100 nye medarbejdere på Kina-fabrik

Novo Nordisks kinesiske milliardfabrik uden for Beijing tager nu et afgørende kæmpeskridt for at imødekomme kinesernes voksende behov for insulin. MedWatch tog på visit på fabrikken, der ligger i et område, som har høj prioritering i regeringen.

Læs artikel      

Kina tørster efter vestlig diagnostik

Antallet af partnerskaber mellem vestlige og kinesiske diagnostika-selskaber er i hastig vækst. Massive regeringsinvesteringer skal rette op på Kinas forhastede og tvivlsomme diagnoser.

Læs artikel

Kina: Hvor er de danske biotekfirmaer?

Der var ingen danske biotekfirmaer at spotte til konferencen ChinaBio, selvom Dansk Biotek sponsorerede arrangementet. Er der overhovedet noget at komme efter i Kina for biotekbranchen? MedWatch har undersøgt sagen.    

Læs artikel

Skarp konkurrence om Kinas hjerne-talenter

Flere af Lundbecks rivaler har sat alle kræfter ind for at få del i den kinesiske talentmasse, men det danske medicinalfirma tager det med ro. MedWatch mødte chefen for det kinesiske forskningscenter i Shanghai.

Læs artikel      

Tryk på kinesiske tarmbakterier

I Kina er brugen – og misbrugen – af antibiotika betydelig. Det skaber muligheder for personer som professor Changlin Yang, der sammen med en stadig større flok firmaer satser på mikrobiologien til at rette op på kinesernes sundhed.

Læs artikel

”Du skal gå i seng med staten”

At gebærde sig på det kinesiske life science marked kan være lidt af en udfordring. Lundbeck, AstraZeneca, Bayer og den danske ambassaderåd øser her ud af deres erfaringer og giver deres bud på, hvad der skal til for at få succes i Kina.

Læs artikel

Kinas mål: At blive verdensetter på innovation

“Too big to ignore,” lyder konklusionen flere steder fra, når det gælder den kinesiske life science industris voksende betydning globalt. Få et indblik i, hvor langt fremme Kina egentlig er, hvor hurtigt det går, og hvad myndighederne bruger pengene på.

Læs artikel

Så meget satser dansk life science på Kina

Fra at være et land, hvor produkter kunne produceres billigt, bliver Kina nu et afgørende marked for den globale life science-industri. Få et overblik over, hvordan de danske firmaer har grebet vækstkæmpen i Øst an, og hvor meget de får ud af det.

Læs artikel  

 

Mere fra MedWatch

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier