MedWatch

Genmab genstarter teprotumumab i fase 2-forsøg

Genmab genstarter klinisk udvikling af teprotumumab (RG1507), et antistof udviklet af Genmab under samarbejdet med Roche, i et fase 2-studie til behandling af patienter med aktiv thyroid øjensygdom.

Foto: Genmab/PR

Genmab er klar til et nye fase 2-studie i samarbejde med medicinalgiganten Roche. Det oplyser Genmab sent tirsdag.

Den kliniske udvikling vil blive gennemført af River Vision Development Corporation, der er et privatejet selskab, som har indlicenseret teprotumumab fra Roche.

"Inden for lægemiddeludvikling er det ofte muligt at udnytte det, som man har lært om et produkt i den tidlige udvikling, i forbindelse med nye indikationer. Vi er glade for, at River Vision vil genoptage klinisk udvikling af teprotumumab til potentiel behandling af øjensygdomme, udtaler Genmab-chefen Jan van de Winkel.

Under samarbejdet med Roche vil Genmab modtage milestone- samt royaltybetalinger for succesfulde produkter. Genmabs forventninger til i år påvirkes ikke af meddelelsen.

Mere fra MedWatch

Læs alt om Lundbecks kvartalsregnskab

Lundbeck kommer ud af andet kvartal med en prangende økonomi, men et fejlet studie med Vyepti i Kina løber med opmærksomheden hos investorerne. Medicinalselskabet er endnu engang blevet sagsøgt i USA.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier