MedWatch

Bestyrelsesformand: Investorer ville sige nej til 2 mia. kr.

Der skal en ordentlig sum penge på bordet, hvis et dansk stiftet biotekselskab skal sælges. De tre store aktionærer, prominente udenlandske venturefonde, ville sige nej til et købstilbud på 2 mia. kr., mener bestyrelsesformanden.

Tilbage i 2010 florerede der konstant historier om, at det danske biotekselskab Ascendis Pharma var særdeles interessant for de helt store selskaber. Både Novo Nordisk, Sanofi og Amgen blev nævnt som potentielle købere, men intet blev nogensinde konkret. Opkøbsrygter, som Ascendis Pharma i øvrigt aldrig forholdt sig til.

Her knap tre år efter er der dog stor interesse for det danske biotekselskab med de udenlandske investorer. Det fortæller selskabets bestyrelsesformand Michael Wolff Jensen, der blandt andet har en fortid som finansdirektør i både Lifecycle Pharma og Genmab, i et interview med MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier