MedWatch

Santaris-topchef: Her er vores tre største udfordringer

Årsregnskabet for det danske biotekselskab Santaris Pharma viser markant fremgang på særligt selskabets driftsresultat, mens underskuddet er på niveau med året før. Læs her om selskabets største udfordringer og forventninger til fremtiden.

Foto: Santaris Pharma

For lidt over en måned siden indgik Santaris en stor aftale med det internationale medicinalselskab Bristol Myers Squibb (BMS), der dermed blev det seneste selskab i rækken, som Santaris har indgået partnerskab med. En aftale, der tilførte selskabet en stor mængde ny kapital.

”Samarbejdet med Bristol-Myers Squibb forventer vi os meget af. Det har i første omgang betydet, at vi har fået stillet yderligere 60 mio. kr. til rådighed – penge, der ikke fremgår af årsregnskabet for 2012, men først bliver inkluderet i regnskabet for 2013,” siger Henrik Stage, adm. direktør i Santaris Pharma, til MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier