MedWatch

FDA accepterer ALK's allergi-ansøgning

FDA har sagt ja til at kigge nærmere på registrerings-ansøgningen for en tabletvaccine mod ragweedallergi, som ALK Abellos partner Merck har sendt ind.

Foto: Carsten Bundgaard

En af de næste store indtjeningskilder for den danske allergikoncern ALK Abello er kommet et skridt videre i systemet. ALK's amerikanske partner Merck har fået besked fra de amerikanske sundhedsmyndigheder (FDA), at de har accepteret at behandle registreringsansøgningen for ragweed AIT.

Merck indsendte ansøgningen for tabletvaccinen til FDA i marts 2013. Det er ikke den eneste ansøgning om ny medicin fra ALK, som FDA sidder på i øjeblikket. I marts accepterede FDA at behandle Mercks registreringsansøgning for det middel, som ALK i Europa markedsfører under navnet Grazax.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

KU søger chef til nyt life science-program

Københavns Universitet har indledt jagten på den programdirektør, der skal stå i spidsen for innovationsprogrammet Spark Denmark, som Novo Nordisk Fonden forleden kastede 44 mio. kr. efter for at bringe flere akademiske projekter indenfor farma, medico, sundhedsteknologi og industriel biotek til markedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier