MedWatch

Lillys omstruktureringer fører til flere fyringer

Planlagte omstruktureringer i Eli Lilly, som ville føre til en reduktion af salgsstyrken på 30 pct., er mere omfattende, end man oprindeligt annoncerede.

Foto: Colourbox

Eli Lillys omfattende omstruktureringer af selskabets amerikanske salgsstyrke vil ramme flere medarbejdere, end man regnede med, da man først gjorde opmærksom på fyringerne i starten af april. Det skriver Indianapolis Business Journal.

Læs også: Storkoncern skærer 30 pct. af salgsstyrken

Således oplyser selskabet, at man vil skære hele 1.624 stillinger fra sin amerikanske salgsstyrke fra og med d. 15. juli i år.

Ifølge avisen forklarer Eli Lilly nu, at de medarbejdere, som står overfor en fyreseddel, har mulighed for at søge op til 560 nye salgsstillinger i virksomheden. Selskabet forklarer også, at der blandt de nedlagte stillinger er 379 kontraktstillinger, som alligevel ville udløbe efter årets første seks måneder.

Da Eli Lilly annoncerede omstruktureringerne i april, lød meldingen på, at det ville berøre 30 pct. af salgsstyrken, men i de tal indgik kun de ca. 700 fuldtidsstillinger, som skulle skæres fra. Medtager man de mange kontraktstillinger, er tallet nærmere 40 pct., oplyser Eli Lilly nu.

Læs hele historien fra Indianapolis Business Journal her.

Mere fra MedWatch

Sanofi vil kun købe Horizon kontant

Både Amgen, Johnson & Johnson og Sanofi bejler til et opkøb af amerikanske Horizon Therapeutics, der markedsfører øjenmidlet Tepezza, som er udviklet af Genmab.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier