MedWatch

Lillys omstruktureringer fører til flere fyringer

Planlagte omstruktureringer i Eli Lilly, som ville føre til en reduktion af salgsstyrken på 30 pct., er mere omfattende, end man oprindeligt annoncerede.

Foto: Colourbox

Eli Lillys omfattende omstruktureringer af selskabets amerikanske salgsstyrke vil ramme flere medarbejdere, end man regnede med, da man først gjorde opmærksom på fyringerne i starten af april. Det skriver Indianapolis Business Journal.

Læs også: Storkoncern skærer 30 pct. af salgsstyrken

Således oplyser selskabet, at man vil skære hele 1.624 stillinger fra sin amerikanske salgsstyrke fra og med d. 15. juli i år.

Ifølge avisen forklarer Eli Lilly nu, at de medarbejdere, som står overfor en fyreseddel, har mulighed for at søge op til 560 nye salgsstillinger i virksomheden. Selskabet forklarer også, at der blandt de nedlagte stillinger er 379 kontraktstillinger, som alligevel ville udløbe efter årets første seks måneder.

Da Eli Lilly annoncerede omstruktureringerne i april, lød meldingen på, at det ville berøre 30 pct. af salgsstyrken, men i de tal indgik kun de ca. 700 fuldtidsstillinger, som skulle skæres fra. Medtager man de mange kontraktstillinger, er tallet nærmere 40 pct., oplyser Eli Lilly nu.

Læs hele historien fra Indianapolis Business Journal her.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier