MedWatch

Storkoncern skærer 30 pct. af salgsstyrken

Den amerikanske medicinalgigant Eli Lilly fyrer 1.000 salgsmedarbejdere i USA. Det svarer til 30 pct. af salgsstyrken.

Den amerikanske storkoncern Eli Lilly står over for en større omstrukturering, som betyder, at man må sige farvel til omkring 1.000 salgsrepræsentanter i USA. Det skriver Wall Street Journal.

Det svarer til 30 pct. af koncernens samlede salgsstyrke i landet, og afskedigelserne gælder både fuldtidsmedarbejdere og kontraktarbejdere, siger en unavngiven kilde til avisen.

Omstruktureringen er et forsøg på at nedbringe omkostningerne, da to af selskabets vigtigste produkter står til at miste patent, og dermed kan se frem til konkurrence fra billige kopiprodukter, i den nærmeste fremtid.

Det drejer sig om depressionsmedicinen Cymbalta, som går af patent i december, samt Evista mod knogleskørhed, der mister patent i marts næste år.

Omstruktureringen forventes at være færdiggjort i juli, skriver avisen.

 Novo-direktør ny topchef i Dako

 Dansk firma lukker med succes 

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier