MedWatch

Storkoncern skærer 30 pct. af salgsstyrken

Den amerikanske medicinalgigant Eli Lilly fyrer 1.000 salgsmedarbejdere i USA. Det svarer til 30 pct. af salgsstyrken.

Den amerikanske storkoncern Eli Lilly står over for en større omstrukturering, som betyder, at man må sige farvel til omkring 1.000 salgsrepræsentanter i USA. Det skriver Wall Street Journal.

Det svarer til 30 pct. af koncernens samlede salgsstyrke i landet, og afskedigelserne gælder både fuldtidsmedarbejdere og kontraktarbejdere, siger en unavngiven kilde til avisen.

Omstruktureringen er et forsøg på at nedbringe omkostningerne, da to af selskabets vigtigste produkter står til at miste patent, og dermed kan se frem til konkurrence fra billige kopiprodukter, i den nærmeste fremtid.

Det drejer sig om depressionsmedicinen Cymbalta, som går af patent i december, samt Evista mod knogleskørhed, der mister patent i marts næste år.

Omstruktureringen forventes at være færdiggjort i juli, skriver avisen.

 Novo-direktør ny topchef i Dako

 Dansk firma lukker med succes 

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier