MedWatch

Biotekfirma kæmper for overlevelse

Selskabet Jurag Separation oplever for femte år i træk underskud, og der er usikkerhed forbundet med den fortsatte drift. Salg af aktiviteter eller yderligere finansieringstiltag i 2013 er nødvendig, vurderer ledelsen.

Foto: Ditte Lysgaard Holm / Jyllands-Posten

Trods flere kapitalforhøjelser kæmper Jurag Separation en hård kamp for overlevelse. Selskabet, der udvikler membranteknologi til biotekindustrien, er efter mange års underskud nu så presset, at egenkapital er negativ med 5,25 mio. kr. Det betyder ifølge ledelsen, at selskabets fremtid er usikker.

”For at sikre virksomhedens fortsatte drift, forventes det at gennemføre et frasalg af en del af selskabets aktiver og/eller at gennemføre yderligere finansieringstiltag i 2013. I forbindelse med dækning af virksomhedens fremtidige kapitalbehov er det af afgørende betydning, at robustheden af teknologien kan demonstreres på tilfredsstillende vis. I forlængelse af ovenstående anerkender selskabets ledelse, at der er usikkerhed forbundet med selskabets fortsatte drift,” skriver ledelsen i årsregnskabet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Bavarian Nordic har fundet en amerikansk produktionspartner

Den amerikanske regering har allerede købt millioner af doser af Bavarian Nordics vaccine mod abekobber, og for at kunne honorere forventeligt mange flere ordrer fra den kant, har det det danske selskab fundet og allieret sig med en amerikansk produktionspartner, ligesom man er på udkig efter kontraktproducenter i resten af verden også.

GN vil søge om tilladelse til at sælge flagskib som otc-produkt

Dagen efter, at FDA, de amerikanske sundhedsmyndigheder, meldte sig klar med de endelige retningslinjer for salg af høreapparater i håndkøb, går GN Hearing nu i offensiven ved som det hidtil eneste danske selskab at ville søge om registrering af et af sine flagskibsprodukter - høreapparatet Jabra Enhance Plus som otc-produkt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier