MedWatch

Biotekfirma kæmper for overlevelse

Selskabet Jurag Separation oplever for femte år i træk underskud, og der er usikkerhed forbundet med den fortsatte drift. Salg af aktiviteter eller yderligere finansieringstiltag i 2013 er nødvendig, vurderer ledelsen.

Foto: Ditte Lysgaard Holm / Jyllands-Posten

Trods flere kapitalforhøjelser kæmper Jurag Separation en hård kamp for overlevelse. Selskabet, der udvikler membranteknologi til biotekindustrien, er efter mange års underskud nu så presset, at egenkapital er negativ med 5,25 mio. kr. Det betyder ifølge ledelsen, at selskabets fremtid er usikker.

”For at sikre virksomhedens fortsatte drift, forventes det at gennemføre et frasalg af en del af selskabets aktiver og/eller at gennemføre yderligere finansieringstiltag i 2013. I forbindelse med dækning af virksomhedens fremtidige kapitalbehov er det af afgørende betydning, at robustheden af teknologien kan demonstreres på tilfredsstillende vis. I forlængelse af ovenstående anerkender selskabets ledelse, at der er usikkerhed forbundet med selskabets fortsatte drift,” skriver ledelsen i årsregnskabet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier