MedWatch

Merck indgår i nyt, bredt udviklingssamarbejde

Merck har indgået et samarbejde med et amerikansk selskab angående udviklingen af antistof-lignende molekyler til behandling af en lang række sygdomme.

Medicinalgiganten Merck og det amerikanske selskab RA Pharmaceuticals indgår nu et samarbejde angående sidstnævntes nyskabende Cyclomimetics-teknologi. Det skriver RA i en pressemeddelelse.

Cyclomimetics er en ny type kemisk forbindelse, som besidder den diversitet og specificitet, man kender fra antistoffer, men samtidig også de kvaliteter, man kender fra små molekyler, skriver selskabet og tilføjer, at man gennem samarbejdet vil bruge RA Pharmaceuticals’ Extreme Diversity-platform til at udvikle Cyclomimetic-kandidater til protein-targets indenfor en række terapeutiske områder.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Lundbeck sætter ekstra skub i arbejdet med potentiel vækstmotor

Lundbeck skruer forud for en amerikansk ansøgning senere på året nu op for forberedelserne med brexpiprazol som behandling af vredesudbrud hos Alzheimers-patienter. Det sker, efter at midlet tidligere på sommeren har vist positive resultater i et fase 3-studie.

Læs alt om Lundbecks kvartalsregnskab

Lundbeck kommer ud af andet kvartal med en prangende økonomi, men et fejlet studie med Vyepti i Kina løber med opmærksomheden hos investorerne. Medicinalselskabet er endnu engang blevet sagsøgt i USA.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier