MedWatch

Novo-rival bruger millioner i Vietnam

En af Novo Nordisks største rivaler på diabetesmarkedet vil bygge en ny fabrik i Vietnam for at imødekomme de enorme vækstmuligheder, som de asiatiske markeder repræsenterer.

Foto: Sanofi/PR

Den franske medicinalgigant Sanofi, som kæmper en indædt kamp med danske Novo Nordisk på diabetesmarkedet, har øremærket 75 mio. dollar til at opføre en ny fabrik i det sydøstasiatiske land Vietnam. Det skriver Bloomberg.

Læs også: Analyse: Den indædte diabeteskamp 

Den nye fabrik vil efter planen være klar til at blive taget i brug ved udgangen af 2015. Fra starten vil man ved de nye faciliteter være i stand til til at producere 90 millioner enheder på årsbasis, men kapaciteten kan senere hen øges til 150 millioner enheder, oplyser virksomheden ifølge Bloomberg.

Sanofi har været til stede i Vietnam i mere end 50 år og har allerede to fabrikker i hovedstaden Ho Chi Minh City. Pt. bliver 80 pct. af produktionen fra Vietnam inden for landets grænser, men den nye fabrik skal fungere som en eksport-platform til andre asiatiske lande.

”Asien vokser fortsat og er tilsyneladende kun i ringe grad berørt af de økonomiske vanskeligheder i Europa, da der er en del samhandel mellem de enkelte asiatiske lande,” udtaler Sanofis adm. direktør Chris Viehbacher ifølge nyhedskilden.

Læs artiklen fra Bloomberg her.

Læs også: Novo-direktør drømmer om datterselskaber i 90 lande 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier