MedWatch

Celgene indgår gensamarbejder

Det amerikanske medicinalselskab Celgene har indgået to forskellige partnerskaber rettet mod udvikling og kommercialisering af en nyskabende genterapibehandlingstype.

Foto: Colourbox

Medicinalvirksomheden Celgene har indgået et globalt samarbejde med den private biotekvirksomhed Bluebird Bio om udvikling og kommercialisering af nyskabende genterapier til kræftbehandling. Det skriver biotekselskabet i en pressemeddelelse.

Samarbejdet vil fokusere på at bruge genmodificeringsteknologi til at ændre patienternes egne såkaldte CAR T-celler, så disse selv går ind og dræber kræftcellerne, fremgår det af meddelelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Bavarian Nordic har fundet en amerikansk produktionspartner

Den amerikanske regering har allerede købt millioner af doser af Bavarian Nordics vaccine mod abekobber, og for at kunne honorere forventeligt mange flere ordrer fra den kant, har det det danske selskab fundet og allieret sig med en amerikansk produktionspartner, ligesom man er på udkig efter kontraktproducenter i resten af verden også.

GN vil søge om tilladelse til at sælge flagskib som otc-produkt

Dagen efter, at FDA, de amerikanske sundhedsmyndigheder, meldte sig klar med de endelige retningslinjer for salg af høreapparater i håndkøb, går GN Hearing nu i offensiven ved som det hidtil eneste danske selskab at ville søge om registrering af et af sine flagskibsprodukter - høreapparatet Jabra Enhance Plus som otc-produkt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier