MedWatch

Janssen vinder antistof-retssag over Abbott

Janssen har fået medhold i en retssag fra 2009, hvor de var beskyldt for at krænke et patent fra den konkurrerende medicinalvirksomhed Abbott.

Foto: Colourbox

Johnson & Johnson-datterselskabet Janssen har nu fået rettens ord for, at antistof-lægemidlet Stelara til behandling af psoriasis ikke er i strid med et patent, som medicinalvirksomheden Abbott har på en lignende behandling. Det fremgår af et indlæg på Washington College of Laws Intellectual Property Brief.

Retssagen startede allerede tilbage I 2009, og siden har en jury givet Janssen medhold i sagen, og nu har en føderal domstol i Massachusetts så opretholdt den kendelse.

Det ser dog ud til, at de to kamphaner allerede har lagt stridsøksen på hylden, skriver IPBrief. I hvert fald kom det for nyligt frem, at virksomhederne i fællesskab vil udvikle en genetisk diagnosetest, som skal hjælpe med til at identificere voksne patienter med risiko for at udvikle leukæmi.

Janssen samarbejder også med danske Genmab blandt andet om stoffet daratumumab, der i øjeblikket er under kliniske udvikling til behandling af myeloma også kaldet knoglemarvskræft.

Læs hele historien fra IPBrief her.

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier