MedWatch

Positive kliniske resultater for potentiel Leo Pharma-rival

En lægemiddelkandidat til behandling af psoriasis – et sygdomsområde, som også danske Leo Pharma opererer indenfor - har vist sig effektiv mod hudlidelsen i et klinisk studie.

Foto: Colourbox

Psoriasismedicinen, Apremilast, har leveret overbevisende resultater i et nyligt afsluttet klinisk fase 3-studie. Det skriver virksomheden bag lægemidlet, Celgene, i en pressemeddelelse.

Studiet var et såkaldt placebostudie, hvor testpersonerne blev givet enten psoriasismedicinen eller et placebomiddel, og efterfølgende blev evalueret ud fra et specielt indeks til at bedømme udbredelsen af hudsygdommen kaldet PASI-75.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier