MedWatch

Dansk life science viser tænder

Der var 16 vindere og to tabere i MedWatch-indekset i den forgange uge - og denne uge står ikke alene. Der breder sig en strøm af gode nyheder, og flere har regnskabsmæssigt kurs mod overfladen. Se indekset og læs mere her.

Foto: PR Bavarian

Biotekselskabet Bavarian Nordic tog i sidste uge teten og blev den danske life science-aktie, der klarede sig bedst på børsen.

Én vinder blandt mange vindere i den forgangne uge, og i det hele taget stikker flere og flere børsnoterede firmaer inden for life science snuden frem og vejrer morgenluft.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier