MedWatch

Novos it-kæmpe fik fin fremgang i 2012

Der var endnu en gang fremgang at spore hos Novo Nordisks it-selskab i 2012. Selskabet nærmer sig en kundeandel uden for selskabet på 50 pct.

NNIT, Novo Nordisks it-selskab, leverede stor vækst i 2012, hvor der blev hentet en række nye kunder til butikken, fremgår det af regnskabet for sidste år.

Den største kunde i butikken er fortsat ejeren, Novo Nordisk, men NNIT har også hentet nye, store kunder til i det forgangne år, fremgår det af regnskabet.

"I 2012 har NNIT haft langt større fremgang end markedet for it-services som helhed. I en tid præget af krise og afskedigelser har NNIT præsteret tocifrede vækstrater i både omsætning og overskud og ansat mange medarbejdere både i Danmark og internationalt, skriver selskabet i regnskabet for 2012.

På det finansielle plan øgede NNIT sin omsætning til 2,0 mia. kr. i 2012 mod 1,8 mia. kr. året før, mens driftsresultatet (EBIT) landede på 216,7 mio. kr. mod 194,4 mio. kr. i 2011.

Det gav et nettoresultat på 144 mio. kr. mod 134,1 mio. kr. et år tidligere.

"Resultatet for 2012 lever op til forventningerne fra årets begyndelse, og det ser vi som udtryk for, at NNIT leverer drifts- og projektydelser i den kvalitet, som markedet efterspørger. I 2012 har vi fortsat indsatsen for at tilpasse virksomheden til markedets krav og forventninger, bl.a. ved at investere markant i driftsstabilitet og øge andelen af global sourcing i NNIT's leverancer," hedder det i regnskabet.

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier