MedWatch

Genentech hyrer på livet løs

I kølvandet på godkendelsen af et brystkræftmiddel med en forventet milliardstor omsætning og efterhånden som F&U skal holdes i højt gear, hyrer amerikanske Genentech flere hundrede nye medarbejdere.

Foto: Colourbox

Først en blockbustergodkendelse, så en stor hyrerunde. Det er realiteterne for amerikanske Genentech, der annoncerer, at man skal bruge omkring 600 nye medarbejdere, fortrinsvist i San Francisco.

Genentech, der er ejet af Roche, stod bag udviklingen af brystkræftmidlet Kadcyla, der i fredags blev godkendt af FDA.

Og ifølge FierceBiotech skal selskabet nu bruge de mange ekstra medarbejdere til at holde den forskningsmæssige damp oppe, efterhånden som man i højere og højere grad står for amerikansk forskning og udvikling for den schweiziske gigant.

Og som FierceBiotech pointerer: For at sætte det i perspektiv, så ville 600 medarbejdere let kunne håndtere arbejdet i mere end 30 gennemsnitsbiotekselskaber i jagt på deres første lægemiddelgodkendelse.

 Whistleblower: Genentechs praksis uetisk og ulovlig

 Medicinalkæmpe fyrer 1.000

 Genmab-partner indgår patentforlig med Genentech 

Mere fra MedWatch

Eli Lilly får forlomme til fedmehåb hos FDA

Med en fast track status får medicinalselskabet Eli Lilly sænket behandlingstiden for sin registreringsansøgning hos FDA af lægemiddelhåbet Tirzepatid til omtrent seks måneder fra de normale ca. 10 måneder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier