Blandede signaler fra Ørnskov

Et nyligt analytikermøde resulterede i blandede signaler fra Flemming Ørnskov. Det giver nu den kommende topchef i Shire blandede karakterer.
Foto: Torben Stroyer, Jyllands-Posten
Foto: Torben Stroyer, Jyllands-Posten

Ét opkøb, der kunne være transformerende for Shire. To-tre opkøb, der er langt fremme i drøftelserne. Men ikke nogen opkøb i år. Meldingerne var mange og lettere forvirrende på det analytikermøde, som kommende Shire-topchef Flemming Ørnskov for nyligt afholdte som et led i at gøre sig bekendt med de analytikere, der følger selskabet, og som MedWatch beskrev her.

Detaljer fra mødet lækkede til pressen, og de var ikke umiddelbart udtryk for en klar kommunikation fra danskeren.

En talskvinde fra Shire afviste senere hen, at Flemming Ørnskov skulle have talt om et større, transformerende opkøb, mens en række topfolk fra Shire under mødet angiveligt skulle have sagt, at partnerskaber var vejen frem - og ikke opkøb.

De blandede signaler fra Flemming Ørnskov giver ifølge FierceBiotech danskeren blandede karakterer, og mediet minder desuden læserne om, at manden som danskeren skal afløse, Angus Russell, opbyggede sit ry gennem en række nøgleopkøb, der gjorde Shire til et af de mest interessante opkøbsemner for big pharma.

 Shire i dansk charmeoffensiv

 Shire i tocifret vækst

 Shire køber orphan drug-virksomhed 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også