MedWatch

Godkendelse sender Novo-aktie over milepæl

EU's godkendelse af Tresiba har sendt Novo Nordisk-aktien over en ny milepæl for første gang

Foto: Colourbox

Novo Nordisk-aktien har tirsdag nået en milepæl på børsen i København, hvor aktien en overgang er handlet over 1000 kr.

Stigningen kommer, efter Novo Nordisk mandag aften fik det blå stempel for medicinalkoncernens nye generation af insuliner Tresiba og kombinationsproduktet Ryzodeg af EU-kommissionen.

Godkendelsen var ventet, efter at de europæiske sundhedsmyndigheder (EMA) i oktober anbefalede Kommissionen at godkende såvel Tresiba som Ryzodeg, der er en kombination af det langtidsvirkende Tresiba og Novos hurtigvirkende insulin Novolog.

Novo-aktien ligger efter knap et kvarters handel 0,9 pct. højere i 998,5, efter at have sat intraday-rekord fra morgenstunden i 1002 kr. Novo Nordisks samlede markedsværdi nærmer sig 560 mia. kr.

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier